Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το "κλειδί" για Μεγνί

Η Λάτσιο παραχωρούσε τον Μαχντί Μεγνί αλλά η ΑΕΚ δεν κάλυπτε το συμβόλαιό του, υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα «Le Buteur». Το ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρει  πως ο Μεγνί ήταν ο βασικός λόγος του ταξιδιού των Αδαμίδη και Γκρέταρσον, προ ημερών, στη Ρώμη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λάτσιο δεν ήταν αρνητική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Ζήτησε ωστόσο να αναλάβει η ελληνική ομάδα την πληρωμή του συμβολαίου του, ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης αντιπρότειναν να μοιραστούν το κόστος με την ιταλική ομάδα.

Οι «Λατσιάλι» δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώνουν έναν παίκτη που παίζει σε άλλη ομάδα και οι άνθρωποι και το σήριαλ συνεχίζεται με τις δυο πλευρές να έχουν κανονίσει νέα συνάντηση πριν το τέλος της εβδομάδας, για νέο γύρο διαπραγματεύσεων.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ και άλλη μια ελληνική ομάδα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό. Το ρεπορτάζ καταλήγει λέγοντας, πως με αυτά τα δεδομένα ο Μεγνί θα παραμείνει στην Λάτσιο ως το καλοκαίρι.
«Εγώ δεν γνωρίζω αυτή την πρόταση. Κανείς δεν μου είπε για αυτό», ήταν η αντίδρασή του Μεγνί. «Δεν μπορώ να πω αν με ενδιαφέρει ή όχι, αν δεν γνωρίζω κάτι. Όταν μιλάμε για μένα και γνωρίζω τις λεπτομέρειες, θα μπορώ να σχολιάσω» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: