Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Έτσι κάνουν τα παλικάρια;»

Τα έχουν πάρει πολλοί από τους παίκτες της ΑΕΚ με τον Τζιμπούρ και τον τρόπο έφυγε για να πάει στον Ολυμπιακό. «Μας έλεγε ότι φορούσε παντελόνια. Φοράει ακόμα;».

«Έτσι κάνουν τα παλικάρια;»
Αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού έχει γίνει στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια η επιλογή του Ραφίκ Τζιμπούρ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες της ΑΕΚ, σε πηγαδάκια, έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ημέρες με την επιλογή του.

Όχι σαν επαγγελματία, βέβαια, αφού θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του οπουδήποτε. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι με τις πράξεις του έδειξε ότι καταρρίπτει όσα ίδιος έλεγε στους πρώην συμπαίκτες του, περί του ανδρικού λόγου κ.λπ.
«Πάντα υποστήριζε ότι είναι άνδρας και φοράει παντελόνια. Τώρα, πώς νιώθει. Τα φοράει ακόμα; Γιατί δεν έκανε μία καθαρή εξήγηση στην ομάδα και εμάς ότι ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό», έλεγαν πρόσφατα κάποιες από τις παλιές καραβάνες στο ρόστερ της ομάδας.
«Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα, θα έφευγε έτσι κι αλλιώς. Όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως, έλεγε συνεχώς ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αφού συμφώνησε με την ΑΕΚ, θα παραμείνει στο ρόστερ της», είναι μερικά από τα σχόλια των «κιτρινόμαυρων», που ως έναν βαθμό νιώθουν προδομένοι από την κίνησή του.
Κι αυτό το… κράξιμο που κάνουν στις μεταξύ τους συζητήσεις, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Τζιμπούρ δεν είχε ενημερώσει ούτε τον μάνατζέρ του για τις προθέσεις του. Με άλλα λόγια, άλλα είχε στο μυαλό του και άλλα έλεγε και έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα…
Κι εκείνοι που τον ξέρουν από την καλή (αλλά και από την ανάποδη… ), οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν μπορούσαν παρά να πέσουν από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά του ανθρώπου Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: