Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έντονη δυσαρέσκεια από ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μην μειώσει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, είναι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν γίνεται λόγος για άνιση μεταχείριση της Πολιτείας μεταξύ των ομάδων της Θεσσαλονίκης και αυτών της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μήνυμα ελήφθη (ξανά). Μόνο δύο αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ χρειάστηκαν για να περάσει ξανά το μήνυμα από την Ελληνική Πολιτεία, αυτή την φορά διά των δικαστικών της οργάνων. Ίδια επεισόδια όταν γίνονται από οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι δυσφημιστικά για το άθλημα και επιβάλλονται τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ όταν τα ίδια επεισόδια γίνονται από οπαδούς ομάδων της Αθήνας, είναι μεμονωμένα και επιβάλλεται μία αγωνιστική.

Το ΑΣΕΑΔ νομολόγησε λοιπόν, ότι όταν οι κροτίδες προέρχονται από τα χέρια οπαδών του ΠΑΟΚ είναι πιο δυσφημιστικές για το δύσμοιρο το μπάσκετ, ενώ όταν πετυχαίνουν αντίπαλο αθλητή, το μπάσκετ προάγεται αφού πέτυχαν διάσημο αθλητή του Ολυμπιακού. Μετά τα πέτσινα πέναλτι στο ποδόσφαιρο, μπορείτε πλέον να τους δίνετε και συγχαρητήρια για την εύστοχη ρίψη κροτίδων τις οποίες προφανώς και οι διαιτητές θεωρούν μέρος του φαντασμαγορικού τελετουργικού της λήξης των αγώνων των ομάδων της Αθήνας και για το λόγο αυτό δεν τις αναφέρουν καν στο φύλλο αγώνος. Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της Ελληνικής Πολιτείας μην ψάχνετε μακριά για τα αίτια της βίας, όταν η ισονομία μένει στις διακηρύξεις και στα παχιά τα λόγια.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: