Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Φουλ-ΑΡΗ για 4Χ4 και... έφεση

Σε δυο... ταμπλό θα κινηθεί ο Άρης. Το πρώτο έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στην Κέρκυρα. Την τελική τους αντεπίθεση, πετυχαίνοντας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Το... 4Χ4 (αγώνες, νίκες) και το μάξιμουμ των 12 βαθμών που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης αναμένεται να τον φέρουν στο... ταβάνι των 45 βαθμών. Με δεδομένο, ότι η 5η θέση αυτή τη στιγμή είναι στους 38 βαθμούς (Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου) γίνεται αντιληπτό ότι έχουν βγει τα... κομπιουτεράκια στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τους ανάλογους υπολογισμούς.

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στην προτελευταία αγωνιστική, ενώ και με τις δυο ομάδες (σε περίπτωση που μείνει αήττητος κόντρα στη θεσσαλική ομάδα) υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης δεν έχει μόνος του τις τύχες στα χέρια του και περιμένει στραβοπατήματα από τους αντιπάλους τους.

Το δεύτερο... ταμπλό έχει να κάνει με την κατάπτωση της ποινής της μιας αγωνιστικής στην οποία έχει τιμωρηθεί ο Άρης. Οι άνθρωποι της διοίκησης και το νομικό τμήμα στρέφονται αποκλειστικά στην εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για να πέσει η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, μετά τα γεγονότα με τον Ηρακλή.

Το βασικό επιχείρημα των κίτρινων έχει να κάνει με το γεγονός ότι «Παρότι το άρθρο 14 (παρ. 6 εδ. α') του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει υπαιτιότητα της ομάδας, εφόσον η συμπεριφορά των φιλάθλων της στρέφεται αποκλειστικά έναντι της ιδίας και παρότι τα όσα συνέβησαν, καταγράφονται αναλυτικά, εντούτοις η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με την παραπάνω ποινή (και με τον ένα δικαστή να μειοψηφεί όσον αφορά τη συγκεκριμένη απόφαση)».

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα. Εάν οι κίτρινοι δικαιωθούν τότε αμέσως θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια και το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: