Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Κεσόπουλος: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση»


kesopoulos
Ο Αλέξης Κεσόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για πολλά θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Ηρακλής και ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας.
Ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία της ομάδα, πηγαίνουν συνέχεια στις υποχρεώσεις της ομάδας. Το συμβόλαιο του Μπούρμπου υπογράφτηκε πριν από 2,5 χρόνια και θα κλείσει η υπόθεση του τον άλλο μήνα.
Θα μπορούσε επίσης να κλείσει η υπόθεση του Μπόσνιακ με 60.000 ευρώ και τώρα απαιτεί 400.000 ευρώ. Έχουμε καλύψει βέβαια ένα μεγάλο μέρος και θα έχει πάρει συνολικά 330.000 ευρώ.
Τα υπόλοιπα θα τα χαρίσει ως κίνηση καλής θέλησης για τη συνεργασία που έχουμε όλο αυτόν τον καιρό. Ήταν από τους εφιάλτες, δεν είχε καμιά εμπιστοσύνη στη προηγούμενη διοίκηση, ενώ τώρα υπάρχει θέληση για συνεργασία. Το συμβόλαιο του, αλλά και αυτό του Τουμά είναι σε ρύθμιση και δεν ανησυχούμε».
Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε:

«Πέρα από τα έσοδα, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι, το πιο σημαντικό ήταν η προσέλευση του κόσμου, που δείχνει τη δύναμη του Ηρακλή. Είναι από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, που οφείλει τα λιγότερα. Όταν βρίσκεται ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, τότε δεν θα κινδυνέψει ποτέ. Είναι ενθαρρυντικό πως πήγε καλά και η κίνηση στη μπουτίκ» και συνέχισε: «Εμείς προχωράμε σε ρυθμίσεις κι επεκτάσεις για την αδειοδότηση, Πληρώνουμε συνέχεια, πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, είμαστε οργανωμένοι.
Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για περισσότερα πράγματα στο πρωτάθλημα, δεν τα καταφέραμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Έχουμε δέσει πάντως σαν ομάδα, υπάρχει πάθος και ο κόσμος χειροκρότησε παρά την ήττα. Το παιχνίδι πλέον με τον Πανιώνιο είναι κομβικό, αν το κερδίσει η ομάδα, θα δει με άλλη διάθεση τα υπόλοιπα παιχνίδια».
Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:
«Προχωράμε κανονικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και περιμένουμε την έγκριση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς».
Για την παρουσία του κυρίου Σαμαβάρι:
«Είναι εκπρόσωπος του κυρίου Ρέμου ο κύριος Σαμαβάρι και υπάρχει επικοινωνία με αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: