Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ: Αποχή την Κυριακή!

Αποχή αποφάσισαν οι ομάδες της Δ΄ Εθνικής για την Κυριακή 20 Μαρτίου, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους κάθε ομίλου όπου και αποφάσισαν να μην γίνει η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα.
Οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων έχουν τα πληρεξούσια από όλες σχεδόν τις ομάδες και αύριο θα στείλουν στην ΕΠΟ δύο έγγραφα. Συγκεκριμένα το ένα έγγραφο θα είναι τα αιτήματα όπως είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην συνάντηση που είχαν πριν από λίγες μέρες, ενώ με δεύτερο έγγραφο θα ζητήσει να αναβληθεί η αγωνιστική και να μην ορίσει τους διαιτητές για την 26η αγωνιστική.
Από εκεί και πέρα θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να είναι συμπαραστάτρια στο θέμα αυτό και αν τελικά θα ορίσει τους διαιτητές την Τετάρτη τότε οι ομάδες θα προχωρήσουν από μόνες τους στην αποχή. Οι εκπρόσωποι του κάθε ομίλου έχουν κινητοποιηθεί έχοντας τα πληρεξούσια σχεδόν από όλες τις ομάδες μιας και είναι πολύ λίγες αυτές σε όλη την Ελλάδα που δεν θέλουν την αποχή.
Οι σύλλογοι της Δ΄ Εθνικής έχουν κάνει υπομονή αρκετό καιρό όσον αφορά την μη καταβολή των επιχορηγήσεων και έτσι θέλουν να πιέσουν την Πολιτεία και να διεκδικήσουν αυτό που ούτως ή άλλως δικαιούνται. Έτσι σήμερα θα είναι στάση αναμονής από τις ομάδες αφού θα στείλουν τα δύο έγγραφα και την Τετάρτη θα είναι μέρα εξελίξεων με τον ορισμό ή όχι των διαιτητών για την 26η αγωνιστική.
Τέλος την Τετάρτη θα σταλούν στα γραφεία της ομοσπονδίας και οι δηλώσεις των σωματείων που είναι υπέρ της αποχής που όπως αναφέραμε είναι σχεδόν στο σύνολο και των δέκα ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: