Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μπούρμπος: «Έπαθα πλάκα με όσα είδα»


bourbos

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» σχολιάζοντας τις οικονομικές εκκρεμότητες του «Γηραιού» προς το πρόσωπο του που οδεύουν προς ολοκλήρωση, την πορεία του ΟΦΗ, ενώ τοποθετήθηκε και για τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναφορικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες: «Υπάρχει μια ακόμη εκκρεμότητα τον Απρίλιο, αλλά είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο του Ηρακλή, τα βρήκαμε αμέσως, αλλά δυστυχώς μάθαινα ότι εγώ δημιουργούσα πρόβλημα στην ομάδα. Η νέα διοίκηση φαίνεται πως αγαπάει την ομάδα και σιγά-σιγά τα προβλήματα λύνονται. Θεωρώ πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά στον Ηρακλή, αλλά δέθηκα με την ομάδα και θέλω το καλό της».
Για την πορεία της ομάδας του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι στα play-off θα είμαστε σίγουρα και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους ακόμη και την άνοδο με τις δύο πρώτες θέσεις. Είμαστε άδικα στην τρίτη θέση φέτος και τόσο μακριά από τους δύο πρώτους, αλλά φταίμε κι εμείς, αλλά και εξωγηπεδικές καταστάσεις. Θα το παλέψουμε όμως μέχρι τέλους να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».
Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις: «Δεν έχουμε ξαφνιαστεί, αλλά δυστυχώς με αυτά που ακούγονται, επιβεβαιώνονται αρκετοί. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά να προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τομέα μας. Πριν από εμάς κάποιοι άλλοι πρέπει να κάνουν τα μεγάλα βήματα και να ακολουθήσουμε εμείς. Η αλήθεια είναι πως εγώ έπαθα πλάκα με τα όσα γίνονται στη Β’ Εθνική. Ο ΟΦΗ είναι από τα πιο υγιή σωματεία και δεν έχει παρασκήνιο, γι’ αυτό και πέρυσι αδικηθήκαμε πάρα πολύ».
Για το αυριανό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ ανοικτό ντέρμπι, με δύο ομάδες που θέλουν πολύ την πρόκριση. Όλα είναι πιθανά. Ίσως ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά νομίζω πως οι πιθανότητες είναι οι ίδιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: