Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παπάζογλου: «Αισιοδοξία για την παραμονή»

Ένα γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του προχθεσινού αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν αρκετό για να δυναμώσει την πίστη των Αρκάδων για τη σωτηρία.

Για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αποκλειστικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και όπως εξήγησε ο Θανάσης Παπάζογλου στον “Sentra 103,3” υπάρχει πλέον αισιοδοξία ότι μπορεί στο τέλος της σεζόν να έχει θετικά σε αυτό το στοίχημα νέα.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε ακόμα για την απόφαση του να αφήσει τον ΠΑΟΚ για την ομάδα της Αρκαδίας, τη διαδικασία προσαρμογής του αλλά και τις σκέψεις του για το μέλλον της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Το παιχνίδι ήταν κουραστικό, σωματικά και ψυχολογικά. Τουλάχιστον πήραμε τη νίκη».

Για την ψυχολογία της ομάδας στη μάχη για την παραμονή: «Υπάρχει πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Δεν μας βοήθησαν μερικά αποτελέσματα, να είμαστε πιο πάνω βαθμολογικά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μείνουμε».

Για την προσαρμογή του στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας: «Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε ένα μήνα. Από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας όμως πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα. Με βοήθησαν όλοι. Προσπαθώ να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο πως ο προπονητής με ήξερε από τον ΠΑΟΚ. Αυτός με έπεισε να έρθω. Νομίζω τελικά πως πήρα τη σωστή απόφαση».Επιμελεια Κατερινα Μπιτιτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: