Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Θέλει να σκοράρει πως και πως με την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

Περίοδο φόρμας διανύει αυτή την περίοδο ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός σκόραρε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου τελικά η ομάδα του έχασε με 2-1. Ο «τρομοκράτης» έχει σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού (με Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και θέλει να συνεχίσει βάζοντας γκολ και στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ.

Ο στράικερ των «ερυθρόλευκων» τόνιζε σε συνομιλία του με ανθρώπους από το περιβάλλον του ότι θέλει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και απέναντι στην πρώην ομάδα του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον σύλλογο του Πειραιά.

«Θέλω πολύ να σκοράρω και με ΑΕΚ και να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα μαζί με τους οπαδούς μας. Κάποτε άνηκα στην ΑΕΚ, τώρα όμως είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα», έλεγε ο Ράφικ Τζιμπούρ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του.

Παράλληλα, στον Αλγερινό επιθετικό αναφέρθηκε και ιστοσελίδα της πατρίδας του που τόνιζε πως άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην Τούμπα, η οποία τελικά δεν στάθηκε δυνατό να έρθει.

«Θα μπορούσε να είναι πρωταθλητής από την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ειδικά από τη στιγμή που σκόραρε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του στη Θεσσαλονίκη. Τελικά όμως ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1.

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα με όμορφο γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε εκτός έδρας κι αυτό το αποτέλεσμα έστεφε την ομάδα πρωταθλήτρια από τώρα. Πλέον μετά την ήττα η στέψη αναβάλλεται μια εβδομάδα.» αναφέρει το δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Αλγερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: