Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ορφανός: «Το αβαντάζ το έχει ο ΠΑΟΚ»

Για τον αυριανό «τελικό» του ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά», Κώστας Ορφανός.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ορφανός:
«Είναι το ματς της χρονιάς. Για τον ΠΑΟΚ υπήρξαν πολλά σημαντικά παιχνίδι τη φετινή σεζόν και ευχόμαστε και την επόμενη να ζήσουμε τέτοιους αγώνες. Στην Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τίτλο και εάν φτάσει μέχρι τον τελικό εκεί θα είναι το μεγάλο φαβορί».
«Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ πρόκρισης λόγο έδρας. Είναι σημαντικό ότι διεκδικεί την παρουσία του σε έναν τελικό Κυπέλλου μέσα στην Τούμπα, αλλά δεν πρέπει να υποβαθμιστεί η αξία και οι δυνατότητες της ΑΕΚ. Από αυτή την ομάδα μπορείς να περιμένεις το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο από αυτήν την ομάδα, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή».
«Σε τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεται φόβος, αλλά πίστη. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα ίσια το ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει γρήγορους επιθετικούς όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Βιεϊρίνια, εμφανίζει όμως αδυναμία στον αμυντικό τομέα. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: