Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αγωγή Πατέρα στον «μυθομανή Μπέο»

Τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Νικόλα Πατέρα και τη… συμπεριφορά του το καλοκαίρι δεν ήταν δυνατό να μείνουν αναπάντητα, με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να περνάει στην αντεπίθεση κάνοντας αγωγή στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο χαρακτηρίζει «μυθομανή και συκοφάντη»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκολας Πατέρας, με την οποία προαναγγέλλει αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου αναφέρει τα εξής:
Ο μυθομανής και συκοφάντης Αχιλλέας Μπέος έχρισε τον εαυτό του δήθεν μηνυτή, ενώ η μόνιμη θέση του ήταν και είναι αυτή του κατηγορουμένου.
Σε αυτήν τη γνώριμη γι’ αυτόν θέση σύντομα θα ξαναβρεθεί απολογούμενος για όσα σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά καιρούς έχει διαπράξει.
Στη σημερινή ψευδομήνυση του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος μου θα δοθεί η δέουσα απάντηση ενώπιον των Δικαστικών Αρχών με την υποβολή εναντίoν του μηνύσεως για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.
Η νέα απόλυτα ψευδής δήλωση του ότι συνεργάστηκα μαζί του ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού είναι προφανές αποτέλεσμα  της απόγνωσης στην οποία βρίσκεται.
Αύριο το πρωί κατατίθεται από τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο μου κ. Ιωάννη Ηρειώτη αγωγή σε βάρος του, για όσα εν γνώσει του ψευδώς δήλωσε την 10.03.2011.
Κανένας πλέον, εκτός της  δικαιοσύνης , δεν αξίζει να ασχολείται με τον Αχιλλέα Μπέο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: