Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Και η κόντρα ΚΑΕ-Γαλανού συνεχίζεται...

Νέα επεισόδια είχαμε σήμερα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΚΑΕ Ηρακλής και τον Γιώργο Γαλανό, όσον αφορά την σημερινή συνάντηση που είχε ανακοινωθεί όλων των φορέων για να δοθούν διευκρινήσεις.

Ο κ. Γαλανός εξέδωσε νέα προσωπική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή συνάντηση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αν το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Ηρακλής μπορεί να κάνει μόνο του ραντεβού ότι ώρα θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν από τους εμπλεκόμενους, τους ενημερώνω ότι όλοι δεν είναι χασομέρηδες. Αναμένω από τη μητέρα του Συλλόγου, τον Γ.Σ., να με καλέσει ενώπιον τρίτων, συνδέσμων κλπ. Το παραπάνω ραντεβού είναι κάτι που μέσω του εγγράφου μου κι εγώ το επιδίωκα, φυσικά ενώπιον τρίτων.

Γ. Γαλανός».

Στην συνέχεια υπήρξε επικοινωνία του κ. Γαλανού με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλή, Κωνσταντίνο Γωγάκο και οι δυο τους όρισαν νέο ραντεβού την Δευτέρα καλώντας παράλληλα την ΚΑΕ και τους Συνδέσμους σε αυτό.

Περισσότερο... λάδι στην φωτιά όμως έριξαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής,Μάκη Σαρλή στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis» όπου τόνισε ότι ο κ. Γαλανός με την στάση του, κοροιδεύει τον σύλλογο. Ο κ. Σαρλής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Γαλανός δεχόταν τηλεφωνήματα εδώ και καιρό από το κύριο Γωγάκο και απέφευγε να απαντήσει. Εμείς είμαστε εδώ, όπως και ο Γ.Σ. Αυτός δεν έρχεται. Αργόσχολοι είναι αυτοί που λένε τους άλλους αργόσχολους. Ο κύριος Γαλανός ήρθε κοντά, επειδή δε συμπαθούσε την κεφαλή της προηγούμενης διοίκησης. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο και δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανένας. Δεν είναι μικρή ομάδα να περιπαίζεται. Ας τηρούσε τα μισά από αυτά που έλεγε. Διατυμπανίζει ότι έφερε παίκτες, αλλά εμείς το αφήναμε εσκεμμένα να βγαίνει έτσι. Του λέμε φέρε τα χαρτιά σου να δούμε τι έχεις βάλει και για αυτό το πράγμα παίζει «κρυφτούλι» εδώ και καιρό. Δεν υλοποίησε αυτά που υποσχέθηκε. Έχει κοροϊδέψει το σύλλογο, έχει μια απίστευτα κακή συμπεριφορά προς το σύλλογο. Τον περιμένουμε στη συνάντηση στις 20:00 στο Ιβανώφειο, όπως και τους φιλάθλους που θέλουν να ενημερωθούν».

Η ΚΑΕ λοιπόν εμμένει στην θέση της για το σημερινό ραντεβού στις 20:00 στο Ιβανώφειο, με τον κ. Γαλανό να μην δείχνει διατεθειμένος να δώσει το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: