Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μενδρινός: «Απελευθερωθήκαμε»

Ως αγωνιστική απελευθέρωση για τον Άρη εκλαμβάνει ο Κώστας Μενδρινός τη νίκη των κιτρίνων στη Κέρκυρα. Ο 26χρονος μέσος μίλησε στο Novasports.gr όχι μόνο για το σημαντικό διπλό στο νησί των Φαιάκων, αλλά και για της συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα στο οποίο πλέον θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την είσοδο στην προνομιούχο πεντάδα των play offs.
Κώστα, πως είναι τα πράγματα μετά τη νίκη στη Κέρκυρα; «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, διότι αυτή η νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη των play offs. Πέραν αυτού μας ανεβάζει και ψυχολογικά μετά την ήττα από τον Ηρακλή και μας γεμίζει αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχω την εντύπωση πως απελευθερωθήκαμε αγωνιστικά και ψυχολογικά!».
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για την ομάδα σου. Τι άλλαξε στο ημίχρονο και το ματς είχε αυτή την εντυπωσιακή εξέλιξη για τον Άρη; «Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά ο προπονητής μας, μας έδωσε κάποιες τακτικές οδηγίες οι οποίες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα»
Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Σάκη Τσιώλη; «Είναι ένας προπονητής που έρχεται κοντά στον ποδοσφαιριστή. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτές τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στην ομάδα και νομίζω πως με τον κ. Τσιώλη η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια»
Προλαβαίνετε το τραίνο των play offs; «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να το προλάβουμε. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμάς, αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα όπλα μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής»
Την Κυριακή υπάρχει στο πρόγραμμα ο Πανσερραϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Παρ΄ ότι ο αντίπαλος δεν έχει πολλές ελπίδες για παραμονή στη κατηγορία, το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ειδικά εάν τελικά γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να μην έχουμε απρόοπτα».
Άρχισαν οι αιματολογικές
Με το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών να περνά την πόρτα του ιατρικού γραφείου, ξεκίνησαν οι αιματολογικές εξετάσεις που ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης. Ένα δεύτερο γκρουπ θα υποβληθεί σε αυτές τις εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και ο τεχνικός των κίτρινων να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει, μέσω των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα απολαμβάνει το ρεπό του και άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία φιλάθλων σε αυτό το ματς, καθώς πρωτοδίκως η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή. Η τελική απόφαση στην έφεση που έχει καταθέσει ο σύλλογος θα εκδοθεί την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: