Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"Καμία συνάντηση με Πατέρα"

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Αλέξης Κούγιας τις φήμες περί συνάντησής του το απόγευμα της Δευτέρας με τον Νικόλα Πατέρα στα γραφεία του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην εκπομπή "Δίκη" στο "Blue Sky" δήλωσε έκπληκτος για όσα γράφτηκαν.
"Κι εγώ από τα ΜΜΕ ενημερώθηκα για τη συνάντηση (γέλια). Ήμουν σε μία σοβαρή δίκη μέχρι τις 16:30 και αμέσως μετά έπαιζα μπάλα σε ένα τουρνουά με την παλιά ομάδα του Άρη Πετρούπολης. Το ματς άρχισε στις 19:00, παίζαμε μέχρι τις 20:30 και μάλιστα τραυματίστηκα. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι κι άνοιξα το κινητό μου, είδα κλήσεις και μηνύματα, που με καλούσαν να κατέβω για να κάνω μια δήλωση".
Αναφορικά με την υπόθεση της 3ης κασέτας που φέρεται να υπάρχει, ο Κούγιας είπε: "Ήταν ίδιο το περιεχόμενο με αυτά που λέει ο Μπέος στις δύο γνωστές κασέτες, αλλά μιλάνε άλλοι άνθρωποι. Πρόκειται για σοβαρά πρόσωπα. Έκανα κινήσεις και περίμενα να γίνει κάτι. Αλλά δεν γινόταν τίποτα από κανέναν απ' όσους γνώριζαν".
Παράλληλα σημείωσε: "Τα δύο cd που κατέθεσα δεν είναι συρραμμένα. Έχουν ελεύθερη ροή και έχει κοπεί ο συνομιλητής. Πιθανώς είναι δημοσιογράφος του κυκλώματος. Αλλά δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο συνομιλητής. Η ουσία είναι τι λέει ο Μπέος", είπε ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Στην τρίτη κασέτα ότι λέει ο Μπέος, λέγονται και εκεί. Αυτά τα πρόσωπα τα υποκλέπτουν λογικά κάποιοι. Αμέσως μετά υπάρχει ένα κενό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί. Ξαφνικά έρχονται στο γραφείο μου ο φάκελος που έδωσα στον κύριο Σιμιτζόγλου και αμέσως σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον κύριο Πατέρα. Με τον κύριο Πατέρα είχα να μιλήσω δέκα χρόνια. Αυτό που υπάρχει είναι κάτι που εκθέτει τον Ολυμπιακό και ευνοεί τον Παναθηναϊκό και σκέφτομαι μήπως υπάρχει από πίσω ο κύριος Πατέρας. Είναι δυνατόν να είναι ο Πατέρας με τον Μπέο και μετά να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα μπροστά στον Πατέρα γιατί κάτι κακό στον Παναθηναϊκό; Ο Πατέρας μου έδειξε πως έμεινε έκπληκτος. Του είπα εγώ είμαι πρόεδρος της ΠαναχΑϊκής, εσύ πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Θέλεις να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο; Μου λέει «εμένα άσε με απέξω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: