Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σώος ο Κομπαγιάσι

Η θεομηνία που χτύπησε την Ιαπωνία ανησύχησε τους ανθρώπους του Ηρακλή, αφού δεν μπορούσαν να βρουν τα ίχνη του Κομπαγιάσι.

Από χθες όμως βρέθηκε τρόπος επικοινωνίας ,  μέσω μιας φίλης του που μένει στην Θεσσαλονίκη και κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του. Πρόκειται για την Τομόμι που τον είχε βοηθήσει να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

"Την επόμενη μέρα του σεισμού, κατάφερα να μιλήσω με την γυναίκα του, την Αγιάκα. Ο Ντάιγκο είναι καλά. Την ώρα του σεισμού, ο Ντάιγκο βρισκόταν στο Τοτόρι. Είναι μία περιοχή που απέχει περίπου 600 χιλιόμετρα από το Τόκιο. Η Αγιάκα ήταν στο Τόκιο και όπως μου είπε, το σπίτι τους υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν ήταν μέσα την στιγμή του σεισμού". Από τότε όμως δεν κατάφερε ξανά να επικοινωνήσει
Ο γιαπωνέζος ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση στην μέση, αλλά τελικά την απέφυγε κάνοντας φυσιοθεραπείες , όπως μεταφέρει η Τομόμι

 "Δεν χρειάστηκε τελικά εγχείριση. Ο γιατρός του είπε ότι μπορεί να γίνει καλά με τις φυσιοθεραπείες και μία φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: