Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γκουερίνο: «Ας μπει και στο 93′»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε χαρίσει τον τίτλο με το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην ΑΕΚ, ο Νέτο Γκουερίνο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» και έκανε τις προβλέψεις του για το αυριανό ντέρμπι του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.
Για τις διαφορές του τότε και του τώρα ανέφερε: «Η ιστορία συνεχίζεται, αλλά οι αναμνήσεις αυτές σίγουρα σε κρατούν ζωντανό σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε. Οι εποχές έχουν αλλάξει, η κοινωνία άλλαξε, αλλά νομίζω πως το ποδόσφαιρο ήταν τότε πιο αγνό και πιο καλό. Δεν υπήρχαν σε τέτοιο βαθμό αυτά που συμβαίνουν σήμερα, ενώ ακόμη κι αν υπήρχαν ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο γνωστό. Αυτά που βλέπω με στεναχωρούν πάρα πολύ ως φίλαθλο».
Για το αυριανό παιχνίδι: «Μακάρι το γκολ για τον ΠΑΟΚ να μπει και στο 93’ και να μπορέσει να πάρει τη νίκη για να πάει στον τελικό, όπου θα είναι σε καλύτερη θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει στις διακρίσεις, είναι πολύ έμπειρη ομάδα και θα είναι πιστεύω ο νικητής αν πάει στον τελικό, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΕΚ. Πρέπει όμως να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το 4-0 του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να βάλει ένα γκολ και στη συνέχεια να το κρατήσει. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι οι ποδοσφαιριστές ποιότητας που έχει η ΑΕΚ στην επίθεση, όπως είναι οι Σκόκο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος και Γκερέιρο.
Με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο, νομίζω πως το σκορ στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να είναι 2-0. Βέβαια ξέρω πως υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπου θα έπρεπε να έχει βρεθεί λύση, αλλά η διοίκηση δικαιολογείται, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Απλά νομίζω ότι αποδείχθηκε πως αν υπήρχε ένας επιθετικός κλάσεως, τώρα θα ήμασταν κοντά στους πρωτοπόρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: