Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μπέος: «Πατέρας κατά Παναθηναϊκού»

Νέα επίθεση του Αχιλλέα Μπέου κατά του Νικόλα Πατέρα το πρωί της Τρίτης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε στραφεί και κατά της ομάδας του, τους προηγούμενες μήνες. Επίσης, ο Μπέος ζήτησε από την Πολιτεία να φτάσει την υπόθεση έως το τέλος, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση, ενώ επανάλαβε πως θα πρέπει να αρθεί το απόρρητο των συνομιλιών για το τηλέφωνο του Γιώργου Δαλούκα, έτσι ώστε να διαπιστωθεί με ποιου είχε επαφές τις ημέρες του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.
Στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις προς τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κουγια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έκανε δηλώσεις, κατά την άφιξή του από τα δικαστήρια. Ο Μπέος συνοδεύονταν με τον δικηγόρο του και οι μηνύσεις αφορούν την υποκλοπή για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των κασετών, για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής. Αμέσως μετά, μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Χαρακτηριστικά, ο Μπέος δήλωσε: «Οτι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα. Τώρα έχω να κάνω την εξής δήλωση: Οπως λένε οι πολιτικοί, πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να πάει μέχρι τέλους. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Εγώ έχω στην διάθεση της εισαγγελίας όλα τα τη τηλέφωνα μου. Ας κάνει το ίδιο και ο Νίκος Πατέρας για τις συνομιλίες που είχε από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, δηλαδή και την επομένη του αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού και να μάθετε πόσες φορές μίλησε με τον Γιώργο Δαλούκα και τι είπε και για μένα».
Και συμπλήρωσε: «Θέλω επίσης να πω κάτι για κάποιους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον Νίκο Πατέρα. Στις τελευταίες εκλογές της Σούπερ Λίγκας συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει Πρόεδρος στην διοργανώτρια αρχή εκπρόσωπος της ομάδας μου (εννοεί τον Θανάση Κανελλόπουλο) πηγαίνοντας ενάντια στην ομάδα του τον Παναθηναϊκό.  Το καλοκαίρι συνεργάστηκα με τον Νικόλα Πατέρα ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Είμαι εδώ για να καταθέσω μηνυτήριες αναφορές. Εάν θέλει η Πολιτεία μπορεί να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο».
Επίσης, ο Μπέος τόνισε καθώς αποχωρούσε από την Ευελπίδων: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: