Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ντελ Νέρι: «Δεν παραιτούμαι…»

Τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης γράφουν καθημερινά ότι ο Τζίτζι Ντελ Νέρι μετράει μέρες στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, ωστόσο ο Ιταλός προπονητής δηλώνει ήρεμος, έχοντας την στήριξη της διοίκησης στο πλευρό του.

Οι «μπιανκονέρι» προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και με την αδυναμία τους να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην φετινή Serie A, ενώ ο κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης είναι πλέον ορατός.

Οι παραπάνω λόγοι καθιστούν το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεζένα εξαιρετικά κρίσιμο για την συνέχεια, αλλά και για την θέση του Ντελ Νέρι, αν και ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» δεν ανησυχεί για την θέση του.

«Ούτε δευτερόλεπτο δεν έχει περάσει από το μυαλό μου η παραίτηση», δήλωσε ο Ντελ Νέρι στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Τα δημοσιεύματα είναι μέρος του παιχνιδιού. Μίλησα με τον πρόεδρο (σ.σ. Αντρέα Ανιέλι) χτες και συμφωνήσαμε με αυτά που είχαμε συζητήσει τις προηγούμενες ημέρες. Υπάρχει εμπιστοσύνη».

Ερωτηθείς αν πίστεψε κάποια στιγμή ότι η εμπιστοσύνη του Ανιέλι προς το πρόσωπό του είχε ημερομηνία λήξης, ο προπονητής της Γιουβέντους απάντησε: «Εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά. Θέλουμε αυτή την τάση και νιώθω ότι η είναι κοντά σε μένα, άρα είμαι ήσυχος».

Τέλος, ο Ντελ Νέρι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της, αρχίζοντας από το παιχνίδι του Σαββάτο με την Τσεζένα: «Η Γιουβέντους πρέπει να προσπαθήσει να ξεπεράσει αυτή την αρνητική περίοδο. Αρχίζει κόντρα στην Τσεζένα και στη συνέχεια ακολουθεί μία σειρά 10 συνεχόμενων αγώνων. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος σε κανέναν από αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: