Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟΚ

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα και ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟΚ, ύστερα από μια… περιπέτεια που πέρασε και διήρκησε περίπου έξι μήνες.
Ο δικηγόρος των οπαδών του ΠΑΟΚ, Νίκος Διαλυνάς μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αποφυλάκιση του οπαδού. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήταν μέσα από τον Σεπτέμβριο. Έξι μήνες τον είχαν στα Διαβατά. Το κλίμα αρχίζει να αποφορτίζεται. Να πάψει επιτέλους αυτή η στοχοποίηση κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο εξευτελισμός αυτός. Εγώ είμαι δίπλα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό θα τελειώσει», ενώ για το αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν όλο αυτό το διάστημα δίπλα τους, επεσήμανε:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή μαζί μου, έγιναν συνομιλίες, έδειξαν γενικά ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα. Ξανά λέω όμως δεν είμαι δικηγόρος της ΠΑΕ, είμαι δικηγόρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αυτών των παιδιών που συνεχώς στοχοποιούνται και καλό είναι αυτό να σταματήσει. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που γεμίζουν κάθε φορά την Τούμπα. Το θέμα είναι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζονται όπως οι φίλαθλοι άλλων ομάδων, δυστυχώς. Και αυτό θα τελειώσει…», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: