Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Νέα παράπονα από Μουρίνιο!!

Για μία ακόμα φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο ασχολήθηκε με την διαφορετική αντιμετώπιση που έχει η Ρεάλ σε σχέση με την Μπάρτσελόνα αναφορικά με το πρόγραμμα των αγώνων!
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο ζήτημα και αυτό έκανε και στην συνέντευξη τύπου για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Έρκουλες. «Δεν είμαστε ηλίθιοι. Αν η διαφορά μας από την κορυφή αυξηθεί, ξέρουμε πολύ καλά πως θα πρέπει να ξεχάσουμε τον τίτλο. Όταν μία ομάδα παίζει την Τρίτη και στην συνέχεια την Κυριακή και η άλλη αγωνίζεται την Τετάρτη και μετά το Σάββατο, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν ίδιοι κανόνες», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Η αναφορά του Πορτογάλου έχει να κάνει με τον ορισμό του ντέρμπι με την Ατλέτικο για το Σάββατο 19 Μαρτίου, τρεις μόλις μέρες μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Λιόν αυτή την Τετάρτη (16/03) για τους «16» του Champions League. Όσο για την ομάδα που παίζει Τρίτη και μετά την Κυριακή, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έπαιξαν με την Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη και τώρα θα αγωνιστούν στη Σεβίλλη το βράδυ της Κυριακής...

Από κει και πέρα, ο Μουρίνιο τόνισε πως ο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί με την Έρκουλες το Σάββατο (12/03), ωστόσο θα τον υπολογίζει όπως όλα δείχνουν για την ρεβάνς με την Λιόν: «Η αναμέτρηση με την Έρκουλες δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει. Νομίζω, όμως, ότι θα είναι σε θέση να ξεκινήσει με την Λιόν την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: