Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μαλεζάς: «Ονειρευόμαστε έναν τίτλο»

Οι μάχες κορυφώνονται για τον ΠΑΟΚ και ο Στέλιος Μαλεζάς, από τους αρχηγούς του «δικέφαλου», μίλησε για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του, τόσο ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

«Δεν ήμασταν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Ελπίζω αρχής γενομένης από τη νίκη στον αγώνα με τον Εργοτέλη να πάνε όλα καλύτερα. Ήταν ένα παιχνίδι που το θεωρούσαμε πολύ δύσκολο. Είχαμε να σκοράρουμε πολύ καιρό και θέλαμε μία νίκη ψυχολογίας για να μπούμε στα πλέι οφ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον "Sport 103 fm".

O Mαλεζάς αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να τους κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δε νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο ματς, από αυτό του Κυπέλλου. Είναι ένα ντέρμπι και ένα ντέρμπι δεν θεωρείται ποτέ εύκολο. Θα μας βοηθήσει ο κόσμος, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο από το Κύπελλο, αφού ο Ολυμπιακός θα παίξει πιο ελεύθερα».

Για την πιθανή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επισήμανε: «Είναι κάτι που το θέλει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Όπως όλοι ονειρεύονται ένα Κύπελλο, έναν τίτλο έτσι κάνουμε και εμείς. Το ίδιο, βέβαια, θέλει και η ΑΕΚ, κάτι που αποδεικνύεται από το σκορ του πρώτου αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα θα μας πορώσει περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει τίτλο και αυτό δεν είναι καλό για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το Κύπελλο και για τον κόσμο μας, αλλά και για τους εαυτούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: