Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Πολλές απουσίες, ώρα για… αλχημείες

Tην προηγούμενη εβδομάδα και πριν το ντέρμπι με τον Άρη ο Γιώργος Παράσχος είχε κληθεί να λύσει τον «γρίφο» για την κάλυψη των κενών στην ενδεκάδα. Αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ κάποιων επιλογών και κατέληξε στο σχήμα που ξεκίνησε στο «Κ. Βικελίδης».
Τα προβλήματα παραμένουν και έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα ο 59χρονος δε μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους «Πίτου» Γκαρσία, Καρίμ Σολτάνι, Βικτοράς Γιάκομπ και Χοσέμι, που θα εκτίσουν ποινές και στους τραυματίες Κατσικά, Κατσαμπή. Πάντως ο Έλληνας τεχνικός δείχνει ότι έχει καταλήξει στις τελευταίες επιλογές του, καθώς και χθες χρησιμοποίησε το ίδιο σύστημα που εφάρμοσε την Τετάρτη.
Τα πλάνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Πιο συγκεκριμένα το 4-5-1 ως βασική σκέψη παραμένει, αλλά όπως μεταφέρθηκε και χθες, πλησιάζει περισσότερο στο 4-3-3. Ο Ελευθερόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Κυριαζής-Παπαστεριανός κεντρικό δίδυμο, αριστερά επανεμφανίζεται ο Λίμα και δεξιά ο Αραμπατζής. Στο κέντρο ο Ντάνι θα έχει ανασταλτικό ρόλο με τους Κανακούδη (αριστερά) και Μάρα (δεξιά) να κινούνται δίπλα του. Μεσοεπιθετικά ο Μαχόπ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Ζερκά αριστερά και ο Επαλέ στην «κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: