Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Το δράμα του Σακάτα

Τον δικό του Γολγοθά περνάει ο μεσοεπιθετικός του Άρη Νταϊσούκε Σακάτα, ο οποίος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους στην Ιαπωνία λόγω του φονικού σεισμού των 8.9 ρίχτερ!
Το δράμα του Σακάτα
Τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας πάντα) ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση του φονικού σεισμού στις βόρειο-ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας, ο οποίος είχε ισχύ 8.9 ρίχτερ.

Όπως είναι λογικό πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι επικοινωνίες στην Ιαπωνία έχουν διακοπεί στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νταϊσούκε Σακάτα ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη από τον Γενάρη όταν και πήρε μεταγραφή στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος άσος ζει εφιαλτικές στιγμές στη χώρα μας, καθώς δεν γνωρίζει φυσικά την Ελληνική γλώσσα όμως το χειρότερο είναι πως δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Αγγλικά. Έτσι οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά του είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Οι συμπαίκτες του κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον ηρεμήσουν, όμως ο ίδιος όπως είναι φυσικό δεν έχει μυαλό για τίποτα με τις σκέψεις του βρίσκονται κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Το χειρότερο από όλα πάντως είναι πως δεν έχει καμία επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στην Ιαπωνία. Μάλιστα η πόλη στην οποία έχει γεννηθεί είναι μόλις 30 χιλιόμετρα από το Τόκιο και κοντά σε παραθαλάσσια περιοχή.

Να θυμίσουμε πως ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην Νότιο Αφρική, ενώ οι επικοινωνίες στην Ιαπωνία έχουν κοπεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Επίσης μετά τον σεισμό σηκώθηκε τσουνάμι ύψους 11 μέτρων, το οποίο σκέπασε μία τεράστια περιοχή της χώρας!

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: