Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η «μάχη» της Ανδαλουσίας

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η 28η αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει ένα μεγάλο ματς, με τη Σεβίλλη να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ.

Το ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» «κλέβει» την παράσταση της 28ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τους Σεβιγιάννους να κοντράρονται με την πρωτοπόρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» με νίκη κάνουν ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι Ανδαλουσιανοί χρειάζονται βαθμούς για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της εξόδου στην Ευρώπη.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φιλοξενεί η δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα Ρεάλ Μαδρίτης την Έρκουλες με τη νίκη να θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς επέλεξε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Πορτογάλου και να τον προφυλάξει ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Σαραγόσα δοκιμάζεται η τρίτη στη βαθμολογία Βαλένθια και δεν θέλει με τίποτα να χάσει την έξοδο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αναμφίβολα, οι «νυχτερίδες» έχουν δύσκολη αποστολή, αφού οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Στο «Ελ Μαδριγάλ» αναμετρώνται Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ Χιχόν, σ΄ ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Το «κίτρινο υποβρύχιο» επιθυμεί να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τη Βαλένθια και να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εμφάνιση στο Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/3/2011

Αλμερία-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Έρκουλες (21:00)
Ρεάλ Σαραγόσα-Βαλένθια (23:00)

Κυριακή 13/3/2011

Οσασούνα-Ρασίνγκ Σανταντέρ (18:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάλαγα (18:00)
Εσπανιόλ-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια  (18:00)
Λεβάντε-Μαγιόρκα  (18:00)
Βιγιαρεάλ-Σπόρτινγκ Χιχόν (20:00)
Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα (22:00)

Δευτέρα 14/3/2011

Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: