Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Χωρίς… ανάσα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Η επόμενη μέρα κάθε αγώνα είναι ο… επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ! Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και η πορεία του Δικεφάλου στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε φέτος, κάθε ματς είναι κρίσιμο, με το ένα να διαδέχεται το άλλο μέσα σε λίγες μέρες. Από Κυριακή σε Τετάρτη και από Τετάρτη σε Κυριακή πάνε οι «ασπρόμαυροι», αφού πέρασαν και από Σάββατα σε Τρίτες και από Πέμπτες σε Κυριακές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τώρα έχουν δώσει 42 επίσημα παιχνίδια και μπροστά τους έχουν δύο πολύ μεγάλα, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον τους στο φινάλε της σεζόν. Την Κυριακή η κόντρα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη η μάχη με την ΑΕΚ στο κύπελλο.
Μόνο ερωτηματικό ο Βιεϊρίνια
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μοναδική εκκρεμότητα αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος προληπτικά και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Άπαντες ελπίζουν σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Χάβου για το ντέρμπι.
Επιστρέφουν Γκαρσία και Τσιρίλο
Πάντως για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός Μάκης Χάβος θα έχει δυο ακόμα βασικές λύσεις στα σχέδια του, με την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο κέντρο της ομάδας και του Ιταλού Μπρούνο Τσιρίλο στην άμυνα. Οι δυο παίκτες που αποτελούν τον κεντρικό άξονα της ομάδας, στην ραχοκοκαλιά άμυνας και μεσαίας γραμμής θα μπουν κατ’ ευθείαν στην ομάδα και θα δώσουν με την παρουσία τους το δικό τους αγωνιστικό προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: