Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Νασιόπουλος: «Θα το παλέψει ο Ηρακλής»

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού, αλλά και νυν παίκτης του Καμπανιακού που συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο της Δ’ Εθνικής, Γιώργος Νασιόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis 95.5» και αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο και όχι μόνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:
Για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να ευχαριστηθούν ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση του στα play-off, ενώ ο Ηρακλής διατηρεί μια αμυδρή ελπίδα για κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα έδινα το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζω πως ο Ηρακλής θα το παλέψει και θα ζητήσει ότι καλύτερο μπορεί. Φαίνεται άλλωστε τελευταία πως ο Ηρακλής δεν χάνει εύκολα και ειδικά στα ντέρμπι, πηγαίνει καλύτερα».
Για το νέο σκάνδαλο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Μένουμε συνέχεια στα ευχολόγια, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν, μπας και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο ως χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: