Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αντεμπαγιόρ: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Η «βασίλισσα» απέκτησε τον υψηλόσωμο διεθνή Τογκολέζο επιθετικό με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τους «πολίτες»  τον περασμένο Ιανουάριο και από ότι φαίνεται η διάθεση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές είναι η μονιμοποίηση του ποδοσφαιριστή στο δυναμικό των «μερένγκες».

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS», ο Αντεμπαγιόρ παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ποδοσφαιρική του… Ιθάκη, καθώς  του αρέσουν τα πάντα στο νέο του εργασιακό περιβάλλον.

«Υπάρχει εκπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι υπήρξαν πολύ καλοί μαζί μου. Προσπαθώ να ξεπληρώσω την καλοσύνη τους, προπονούμενος όσο πιο σκληρά μπορώ και δίνοντας τα πάντα για την ομάδα», τόνισε ο Αντεμπαγιόρ και πρόσθεσε: «Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να μείνω εδώ».

Ο 27χρονος επιθετικός εξέφρασε την φιλοδοξία του να κατακτήσει τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι επισήμανε ότι ένας από τους στόχους του είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και ο επαναληπτικός αγώνας με τη Λυών για τους 16 του θεσμού, δεν θα είναι εύκολος.

«Το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω τίτλους. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα στα 90 λεπτά του τελικού του Κόπα Ντελ Ρέι. Από την άλλη, η Λυών είναι πάντα μία σκληρή αντίπαλος, είτε παίζει ο Λισάντρο, είτε όχι. Τους ξέρω πολύ καλά. Εύχομαι να βγούμε έξω πλήρως προετοιμασμένοι. Θέλω να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και δε με ενδιαφέρει η προσωπική επιτυχία», υπογράμμισε ο Αντεμπαγιόρ.

Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Τόγκο «έπλεξε» το εγκώμιο των δύο συμπαικτών του, Καρίμ Μπενζεμά και Μεζούτ Εζίλ, λέγοντας: «Όταν ήρθα είπα ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Μπενζεμά και όχι να του κάνω κακό. Κάνει εξαιρετική δουλειά και όλοι πιστεύουμε σε αυτόν. Ο Εζίλ είναι ιδιοφυΐα. Έχει μοναδική διορατικότητα για το παιχνίδι. Έχει δύο μάτια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του και δύο στο πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: