Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η τακτική του Τσιώλη και οι πρώτοι… απόντες

Μεθαύριο το απόγευμα, τον Άρη τον περιμένει μια δύσκολη «μάχη» στη Κέρκυρα. Ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει πολύ καλά, ότι δεν έχει χρόνο στη διάθεση του για να δουλέψει όπως θέλει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Για αυτό τον λόγο προσπάθησε από την χθεσινή πρώτη προπόνηση να περάσει κάποια στοιχεία της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που τον διακατέχει ως προπονητή.
Ο 52χρονος τεχνικός δούλεψε ορισμένα «κομμάτια» της τακτικής που θέλει να ακολουθηθεί στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ αφιέρωσε ένα μέρος της προπόνησης στα τελειώματα φάσεων, βάζοντας τους παίκτες του να ξεκινούν οργανωμένες επιθέσεις από την άμυνα και να αναπτύσσονται από τον άξονα και τα πλάγια.
Νοκ άουτ ο Τσέζαρεκ, λαχτάρα με Μπομπαντίγια
Δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η χθεσινή προπόνηση, ο Ραούλ Μπομπαντίγια αποχώρησε από κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, ο Αργεντινός επιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Κάτι που δεν ισχύει για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, ακολουθώντας ειδική θεραπεία για το σύνδρομο προσαγωγών-κοιλιακών που αντιμετωπίζει.
Τέλος, σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Πρίττα και Βανγκέλι, οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους χθες το απόγευμα, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ισχιαλγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: