Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η μπάλα του τελικού του Champions League!!

Η adidas παρουσίασε την επίσημη μπάλα του τελικού του UEFA Champions League -Wembley 2011, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, την adidas Finale London. H adidas Finale London παρουσιάστηκε στο στάδιο Wembley από τον Salomon Kalou της Τσέλσι και τον Samir Nasri της Άρσεναλ, ακριβώς πριν από το δεύτερο αγώνα για τη φάση των δεκαέξι της διοργάνωσης.

Το σχέδιο της adidas Finale London είναι εμπνευσμένο από τη συναρπαστική και σύγχρονη διοργανώτρια πόλη, ενώ τα χρώματά της παραπέμπουν στη σημαία του Αγίου Γεωργίου. Το στάδιο του Wembley, θα φιλοξενήσει Ευρωπαϊκό Τελικό για έκτη φορά στην ιστορία του με τη φετινή να είναι η πρώτη στο νέο γήπεδο. «Η διεξαγωγή του τελικού του Champions League 2011 στο Wembley είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τις ομάδες του Λονδίνου που συμμετέχουν στη διοργάνωση και είναι υπέροχο που η adidas δημιούργησε μια μπάλα ειδικά για την περίσταση», δήλωσε ο μέσος της Τσέλσι Salomon Kalou.

Η adidas Finale London είναι η δέκατη έκτη επίσημη μπάλα αγώνα που δημιουργείται για το UEFA Champions League, συνεχίζοντας μια πλούσια παράδοση της adidas στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Από το 1970, όλες οι επίσημες μπάλες αγώνα των μεγάλων διοργανώσεων της UEFA και της FIFA έχουν σχεδιαστεί από την adidas.

Η adidas Finale London είναι τώρα διαθέσιμη για λιανική πώληση στο δίκτυο της adidas καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: