Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δράμα η κατάσταση!

Η ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Καρδίτσα σε συνδυασμό με την νίκη του Παναιτωλικού στις καθυστερήσεις κόντρα στη Βέροια, εβαλε φωτιά στην βαθμολογία της Football League. Πλέον την 25η αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται την Καλλιθέα, ενώ ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει εκτός τον Εθνικό Αστέρα. Το σημαντικότερο παιχνίδι γίνεται στην Δράμα, εκεί όπου η Δόξα υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Η αγωνιστική (26η)

Σάββατο 12/3

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 15:00

Μετά τη νίκη επί του Θρασύβουλου και με την διαφορά ασφαλείας από τον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας, η οποία προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία με τον Εθνικό Αστέρα. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο Αλεξάντροβιτς. Από την άλλη πλευρά για τους Κρητικούς θα είναι εκτός ο Ζορμπάς, ενώ ενοχλήσεις αισθάνεται ο Γαλανόπουλος.
Κυριακή 13/3

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 15:00

Η ήττα την τελευταία στιγμή από τον Παναιτωλικό έχει πεισμώσει την Βέροια, η οποία με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για να πάρει το τρίποντο. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο Μπαργκάν. Αντίθετα για την ομάδα της Καρδίτσας θα είναι εκτός οι Αγγελόπουλος και Μπαντάς, ενώ επιστρέφει ο Μπουντούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα

Η τελευταία φορά που η Καλλιθέα επισκέφθηκε το γήπεδο των Ιωαννίνων έφυγε με οκτώ γκολ στις αποσκευές της. Κάτι τέτοιο θα ήθελαν να το αποφύγουν οι Αθηναίοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Φουρτάδο, Μπουχάν και Κώτσιος. Αντίθετα επιστρέφουν οι Κεϊτά και Ντάσιος. Από την άλλη πλευρά εκτός είναι οι Τεγούσης, Πλατέλλας και Παραράς.

Πιερικός-Ιωνικός

Στην Κατερίνη ο Πιερικός υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι Κατερινιώτες προέρχονται από την ισοπαλία με την Καλλιθέα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα. Για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου εκτός θα είναι ο Γιαζιτζόγλου. Από την άλλη πλευρά ο Μίκι Τσίρκοβιτς δεν υπολογίζει τους Δελήμπαση, Βλάχο και Τριανταφύλλου.

Λεβαδειακός-Εθνικός

Η ήττα του Λεβαδειακού από τον Πανθρακικό τον άφησε πίσω στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Εθνικό, ο οποίος ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα. Την περασμένη Κυριακή ο Σάββας Παντελίδης παραιτήθηκε και την θέση του πήρε ο Θαλής Τσιριμώκος. Ο Βασίλης Βούζας των γηπεδούχων θα έχει εκτός του τραυματία Ζαπρόπουλο.

Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Διαγόρα. Ο Περικλής Αμανατίδης έχει δει την ομάδα του να «βουλιάζει» στην βαθμολογία και θέλει τους τρεις βαθμούς για να καταφέρει να γλιτώσει τα πλέι άουτ. Εκτός θα είναι οι Χασιώτης και Παπαδόπουλος. Από την άλλη πλευρά οι Ροδίτες συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και με μια ακόμα μια νίκη θα συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Εκτός θα είναι οι Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης και Προβατίδης. Επιστρέφουν οι Γκούντμαν και Αζιρίμπα.

Τρίκαλα-Ηλιούπολη

Τα Τρίκαλα μετά την σπουδαία νίκη τους επί του Εθνικού θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό κόντρα στην Ηλιούπολη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την νίκη τους επί του Διαγόρα και είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι. Για τους γηπεδούχους επιστρέφουν οι Κόρμπος και Μίνγκας. Από την άλλη πλευρά εκτός είναι οι Στεφανίδης, Ιβάνοφ.
Δευτέρα 14/3

Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός 18:00

Η νίκη της τελευταίας στιγμής απέναντι στην Βέροια κράτησε ζωντανό τον Παναιτωλικό ακόμα και στην πρώτη θέση. Πλέον οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή σε μια επικίνδυνη έξοδο. Για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ εκτός είναι οι Κούσας και Μπαϊκαρά. Για τους γηπεδούχους απουσιάσουν οι Τραορέ, Βάσι, Σανόκο και Αντόνι.

Θρασύβουλος-Πανθρακικός 19:00

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό της Φυλής μεταξύ του Θρασύβουλου και του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη. Εκτός για την ομάδα του Εμίλιο Φερέρα είναι οι Περπερίδης, Ορλάνο, Λιαπάκης. Από την άλλη πλευρά εκτός είναι οι Λανγκλέ και Βαλεριάνος.

Η επόμενη αγωνιστική (27η):

Παναιτωλικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΟΦΗ – Εθνικός Αστέρας
Καλλιθέα - Βέροια
Πανθρακικός – Δόξα Δράμας
Εθνικός – Θρασύβουλος
Διαγόρας – Πιερικός
Ηλιούπολη – Λεβαδειακός
Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: