Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

«Ο Μόγιες στην Γιουνάιτεντ, κανένα πρόβλημα»!

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του Μόγιες, η διοίκηση της Έβερτον, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, Μπιλ Κενράιτ, με αφορμή τα σενάρια διαδοχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ισχυρός άνδρας των «ζαχαρωτών», δηλώνει περήφανος που στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του βρίσκεται ένας ικανότατος προπονητής, όπως ο Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά σίγουρα, η φετινή πορεία της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής κλείνει σε λίγες μέρες εννέα χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, ωστόσο, στο ενδεχόμενο αποχώρησής του, ο Κενράιτ εμφανίστηκε απόλυτα ρεαλιστικός για το μέλλον του Μόγιες.

«Γνωρίζω τα σενάρια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μόγιες και οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι εκ των κορυφαίων συλλόγων του κόσμου, αν όχι ο κορυφαίος. Αν κάποια μέρα ο προπονητής μας κληθεί να πάρει μια απόφαση, θα τη σεβαστούμε, όμως γνωρίζουμε την αφοσίωσή του στην Έβερτον. Ο σύλλογός μας σημαίνει πολλά για εκείνον και σίγουρα, αν κάποια μέρα αποχωρήσει, δεν θα σημαίνει ότι γύρισε την πλάτη στην ομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Έβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: