Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Ο Σισέ θα πάρει 2,1 εκατ. και ο Παναθηναϊκός 6 εκατ. ευρώ»!

Ωρες απομένουν για να εγκαταλείψει τη χώρα μας ο Ζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αναμένεται το πρωί στη Ρώμη και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει περίπου 2,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής έκδοσης του Goal.com, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στο ταμείο του 6 εκατομμύρια από αυτή τη μεταγραφή. 

«Μόνο λίγες ώρες απομένουν και ο Σισέ θα είναι οριστικά παίκτης της Λάτσιο. Αύριο περνάει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει και στη συνέχεια ο Ρέζα θα τον υποδεχτεί στις τάξεις της Λάτσιο. 

Ο Γάλλος φτάνει στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα κατευθυνθεί στο «Αρόντσο Ντι Καντόρε», όπου βρίσκονται οι «μπιανκοσελέστε». 

Το απόγευμα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. 

Η ελληνική ομάδα θα πάρει 6 εκατομμύρια ευρώ και ο Σισέ θα γίνει το έβδομο μεταγραφικό χτύπημα της Λάτσιο μετά τους Κλόζε, Μαρκέτι, Λούλιτς, Στανκεβίτσιους, Κονκό και Τσάνα», ανέφερε σχετικά το ρεπορτάζ του Goal.com.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί της Λάτσιο έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για την... υποδοχή του Τζιμπρίλ Σισέ και έχουν σχεδιάσει το πως θα είναι με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.



πηγή: theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: