Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Θέλουν και Σαχπατζίδη στο ραντεβού!

Γιώργος Σαχπατζίδης έδωσε τα χρήματα που υποσχέθηκε στην ΠΑΕ για την περίπτωση του Βιτόλο. Σκέψεις στον ΠΑΟΚ να παραστεί και ο εν’ δυνάμει υποψήφιος επενδυτής στο τελευταίο ραντεβού τον Ισπανό.
 
Θέλουν και Σαχπατζίδη στο ραντεβού!
Ο Γιώργος Σαχπατζίδης κατέθεσε τα χρήματα που υποσχέθηκε αρχικά στους συνδεσμίτες και στην συνέχεια στον Ζαγοράκη για να πληρωθεί ο Βιτόλο. Τα ευρώ του Κατερινιώτη επιχειρηματία φάνηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ το μεσημέρι. Έτσι λοιπόν με γεμάτες τις τσέπες Βρύζας και Ζαγοράκης θα βρεθούν για τελευταία φορά με τον Ισπανό αμυντικό χαφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση επιθυμεί στην συνάντηση με τον Βιτόλο να βρίσκεται και ο Σαχπατζίδης προκειμένου ο Ισπανός και οι εκπρόσωποι του να πειστούν πως στον ΠΑΟΚ θα αλλάξουν τα δεδομένα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή ο Βίκτορ Βιτόλο, η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι αν του καταβληθούν τα οφειλόμενα πριν κοινοποιηθεί η προσφυγή στο σωματείο, τότε ο παίκτης θα είναι δεσμευμένος και δεν θα μπορεί να κάνει καμία κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: