Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Όλα θα κριθούν στο ραντεβού της Τρίτης!

Αν και ο Βίκτορ Βιτόλο ήταν αποφασισμένος να βγάλει ανακοίνωση και να εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, την τελευταία στιγμή άλλαξε απόφαση και πλέον περιμένουν όλοι την συνάντηση της Τρίτης με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα.

Όλα θα κριθούν στο ραντεβού της Τρίτης!
Ο Ισπανός άσος ήθελε να δώσει σήμερα στην δημοσιότητα μία γραπτή δήλωση, στην οποία θα εξηγούσε πως θέλει να φύγει από τον «Δικέφαλο» για προσωπικούς λόγους και όχι για οικονομικούς, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη.

Αυτό όμως, όπως διευκρινίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν σημαίνει πως άλλαξε και στάση σχετικά με το μέλλον του. Ο Βιτόλο επιμένει να αποχωρήσει και αυτό θα μεταφέρει για φορά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στους Ζαγοράκη και Βρύζα στην συνάντηση που θα έχει μαζί τους την Τρίτη.

Η επιμονή αυτή βέβαια του Ισπανού έχει προβληματίσει και την διοίκηση του «Δικεφάλου». Τα χρήματα του Γιώργου Σαχπατζίδη τα έχει στα χέρια του ο Ζήσης Βρύζας, όμως πλέον στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά αν πρέπει να κρατήσουν στην ομάδα έναν παίκτη, που δεν θέλει…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: