Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα άμεσα πλάνα του Βενγκέρ

Τις αποχωρήσεις των Νίκλας Μπέντνερ και Μανουέλ Αλμούνια προανήγγειλε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα κινηθεί για αντικατάσταση του Γκαέλ Κλισί που πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι. Με την πρώτη ομάδα κατευθείαν θα συμπεριληφθεί το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Καρλ Τζένκινσον.

Οι Μπέντνερ και Αλμούνια δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της Άρσεναλ για την Ασία και μάλιστα φέρονται να βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή τους: «Και οι δύο είναι πιθανόν να αποχωρήσουν. Βρίσκονται σε συζητήσεις με συλλόγους, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη τα ονόματά τους», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Ο Κλισί αποχώρησε από την ομάδα για το Μάντσεστερ όμως το κενό του στα αριστερά της άμυνας θα καλυφθεί από μέσα σύμφωνα με τον προπονητή των «κανονιέρηδων»: «Το πλάνο μας για το αριστερό μπακ περιλαμβάνει τους Κίεραν Γκιμπς, Αρμάντ Τραορέ και ακόμη και τον Τόμας Βερμάελεν που μπορεί αν χρειαστεί να αγωνιστεί εκεί. Οπότε έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για τη θέση».

Όσο για τον νεαρό στόπερ που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ ο Βενγκέρ έδειξε να υπολογίζει στις ικανότητές του: «Ο Τζένκινσον είναι μία ενδιαφέρουσα μεταγραφή. Τον αποκτήσαμε από την Τσάρλτον και ευελπιστούμε να πιέσει τον Σανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: