Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Η φαρσοκωμωδία ξεπερνά κάθε όριο"

Για «φαρσοκωμωδία» που «ξεπέρασε κάθε όριο» χαρακτήρισε η ΑΕΛ το σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας σε ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.
"Η φαρσοκωμωδία ξεπερνά κάθε όριο"
Οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζουν ότι «η κάθαρση θα επέλθει, ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα», ενώ γι’ αυτούς που υπερψήφισαν την επικύρωση της βαθμολογίας αναρωτιούνται αν «βρίσκονται σε άλλη χώρα» ή «σε άλλον πλανήτη».
Η ανακοίνωση:
Η ανακοίνωση:
«Υπάρχουν όρια στην υπομονή; Υπάρχουν όρια στην αξιοπρέπεια; Για πόσο ακόμα πιστεύουν ορισμένοι ότι μπορούν να παίζουν με την ψυχολογία και την ηρεμία εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων, οι οποίοι διψούν για απονομή δικαιοσύνης;
Η σημερινή φαρσοκωμωδία στο Δ.Σ. της Superleague ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Υπό την πίεση της απειλής πειθαρχικών διώξεων, κάποιοι έσπευσαν με συνοπτικές διαδικασίες να επικυρώσουν τη βαθμολογία, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να «κουμπώσουν» το μέλλον τους.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Superlegue επικυρώνεται βαθμολογία με μόλις επτά ψήφους υπέρ. Ποιος είναι ο λόγος που αυτή η «οριακή πλειοψηφία» αποφάσισε πως το πρωτάθλημα που διεξήχθη τους τελευταίους 10 μήνες, έπρεπε να νομιμοποιηθεί πριν διαλευκανθεί; Εκείνοι που υπερψήφισαν, συνειδητοποιούν ότι στη χώρα αυτή ο κόσμος εκρήγνυται όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό» αντιλήψεις; Αντιλαμβάνονται από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, ότι θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που καθημερινά και έμπρακτα διατρανώνουν την πρόθεσή τους για κάθαρση; Βρίσκονται σε άλλη χώρα, σε άλλον πλανήτη;
Η αποχώρηση του πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ήταν επιβεβλημένη. Η στάση μας, αδιαπραγμάτευτη. Η κάθαρση θα επέλθει, ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: