Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μόντριτς: «Με απείλησε»

Mετά την άρνηση της Τότεναμ να δεχτεί την πρόταση της Τσέλσi o Λούκα Μόντριτς αναστατωμένος από την εξέλιξη χαρακτήρισε «αλαζόνα» τον πρόεδρο των «πετεινών» Ντάνιελ Λέβι.

«Πολλά από τα όσα έχουν λεχθεί για τη συνάντησή μου με τον κ. Λέβι είναι ψέματα. Ο κ. Λέβι συνειδητοποιώντας τη σημασία της συνάντησής μας, διαστρέβλωσε τα λόγια μου. Τώρα έχω το δικαίωμα να πω τη δική μου άποψη για το θέμα είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πρώτον είμαι πολύ απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του κ.Λέβι απέναντί μου. Ήταν κρύος και αλαζόνας κι έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για τα λεγόμενά μου. Για μένα η συμπεριφορά του ενίσχυσε τη γνώμη μου ότι δεν κάνω λάθος που επιθυμώ να αποχωρήσω από την ομάδα».

Η Τσέλσι, ένανε πρόταση 25 εκατ. ευρώ, την οποία αρνήθηκε η Τότεναμ και ο Μόντριτς σχολίασε: «Υπενθύμισα στον κ.Λέβι τη συμφωνία κυρίων που κάναμε το περασμένο καλοκαίρι όταν και ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Τότε του είπα ότι αν φτάσει μεγάλη προσφορά από μεγάλο σύλλογο θα καθήσουμε να το συζητήσουμε μου είχε πει ναι. Τώρα, όμως διαστρεβλώνει την ιστορία.  Με απείλησε ότι αν δεν ακολουθήσω αυτά που πει ο σύλλογος τότε θα με στείλει στον πάγκο ή στις εξέδρες, ενώ ανέφερε ότι μπορεί να με πουλήσει σε μικρότερο σύλλογο».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: