Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Α´ Όμιλος: Φαλκάο και... πρωτιά για Κολομβία!


Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Ρανταμέλ Φαλκάο, η Κολομβία επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας και προκρίθηκε από την 1η θέση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Έπαιξε και άρεσε ο Σάντσες.

Από την πρώτη αγωνιστική η Κολομβία ήταν η πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα του Α' ομίλου. Αυτή η απόδοση επιβραβεύτηκε με την πρόκριση στα προημιτελικά από την 1η θέση, καθώς ο Ρανταμέλ Φαλκάο σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του σε μια εύκολη νίκη, η οποία θα μπορούσε να έχει έρθει με περισσότερα τέρματα.

Ο επιθετικός της Πόρτο συνεχίζει την πολύ καλή χρονιά που διένυσε με την Πόρτο και άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ με το αριστερό, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μορένο. Στο 28' ο Ράμος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Φαλκάο εύστοχα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στην επανάληψη, η Κολομβία δεν έριξε την απόδοση της και πίεσε για να πετύχει κι άλλα τέρματα, με τον Φαλκάο να χάνει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει χατ-τρικ. Από την πλευρά της, η Βολιβία προσπάθησε ανορθόδοξα να μειώσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μία κλασική ευκαιρία...

Αναφορικά με τον στόχο του Ολυμπιακού, Κάλρος Σάντσες, ο μέσος της Βαλενσιέν είχε καλή απόδοση, αν και δεν είχε πολλή δουλειά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μαζί με τον Γκουαρίν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έδειξε ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του και είχε ωραίες αλλαγές παιχνιδιού.

Να σημειωθεί πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ματς Αργεντινή-Κόστα Ρίκα, η Κολομβία προκρίνεται ως 1η και η Βολιβία αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μαρτίνες, Σούνινγκα, Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Γκουαρίν (51' Κουαντράδο), Αγκιλάρ, Ράμος (79' Σότο), Ντάιρο Μορένο (46' Ρονταγέγκα), Φαλκάο.

ΒΟΛΙΒΙΑ: Άριας, Βάργκας, Ράλδες, Αμαδόρ, Άρβαρες, Ρόμπλες, Ρόναλντ Γκαρσία, Άρσε (71' Πεδριέλ), Κάμπος, Εντιβάλντο Ρόχας (46' Βάκα), Μορένο Μάρτινς (61' Πένια).
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: