Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Συμφώνησε το Μπέρμιγχαμ για ΜακΛις

Η πόλη του Μπέρμιγχαμ ηρέμησε κάπως μετά τη συμφωνία των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, Άστον Βίλα και Μπέρμιγχαμ, για την αποζημίωση που έπρεπε να καταβληθεί από τους «χωριάτες» στους «μπλε» για την μετακίνηση του Άλεξ ΜακΛις.
Η Μπέρμιγχαμ ήταν αμετακίνητη αρχικώς και ζητούσε 5,4 εκ λίρες αποζημίωση που έχασε τον προπονητή της. Ο ΜακΛις ναι μεν δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ήταν αγαπητός στον κόσμο αφού οδήγησε το σύλλογο σε τίτλο κατακτώντας το Κάρλινγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ.
Η Βίλα από την πλευρά της προσέφερε μέχρι 2 εκ ευρώ, κρίνοντας ότι τόση ήταν η αποζημίωση που δικαιούταν η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ βάσει του συμβολαίου του τεχνικού της. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε κάπου στη μέση, χωρίς να έχει διασαφηνιστεί ακόμη το ακριβές ύψος του ποσού.
«Επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις Μπέρμιγχαμ και Άστον Βίλα για την μετακίνηση του Άλεξ ΜακΛις. Η Άστον Βίλα συμφώνησε να καταβάλει ένα συμφωνηθέν ποσό στην Μπέρμιγχαμ, μετά από διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών», τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπέρμιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: