Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ωρα για τις διώξεις...

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ Aνδρέας Φάκος και Μανόλης Αντωνακάκης, ολοκλήρωσαν την ανάγνωση της δικογραφίας και αναμένεται να ασκήσουν σήμερα Δευτέρα πειθαρχικές διώξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε υποβιβασμό εμπλεκόμενων ομάδων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», πέντε ομάδες και επτά φυσικά πρόσωπα εντοπίζονται ως οι κύριοι εμπλεκόμενοι για το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού. 

Οι ποινές για τα φυσικά πρόσωπα αφορούν παραβίαση των άρθρων περί δωροδοκίας/δωροληψίας και στοιχήματος και ενδέχεται να είναι είναι η εφόρου ζωής απαγόρευση οποιασδήποτε σχέσης με το ποδόσφαιρο. Για τις ομάδες είναι ο υποβιβασμός.

Ενδέχεται να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις στον Aχιλλέα Μπέο και τον Ολυμπιακό Βόλου ως συνδεόμενη ΠΑΕ, στους Γιώργο Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο, Μ. Νικολόπουλο, καθώς και την Ηλιούπολη ως συνδεόμενη ΠΑΕ, στον Σταύρο Ψωμιάδη και την ΠΑΕ Καβάλα και στους προπονητές Νίκο Παντέλη και τη συνδεόμενη ΠΑΕ Εθνικός, και Γιάννη Παπακώστα και τη συνδεόμενη ΠΑΕ Λεβαδειακός.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: