Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Ο Ολυμπιακός πίεζε για την επικύρωση»

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε για τα όσα έγιναν στο σημερινό ΔΣ της Super League και την επικύρωση της βαθμολογίας, σημειώνοντας πως και ο Ολυμπιακός πίεζε, παρότι ψήφισε λευκό!
«Ο Ολυμπιακός πίεζε για την επικύρωση»
Μιλώντας στον sentra103.3 ανέφερε: «Η επικύρωση πέρασε παρά τις αντιδράσεις. Κάποιοι μέσα στο συμβούλιο άλλαξαν πέντε φορές απόφαση για το τι θα ψηφίσουν. Στη συζήτηση υπήρχε μία άποψη να υπάρξει αναβολή, αλλά κάποιοι συνεχώς πίεζαν για την επικύρωση της βαθμολογίας και έφεραν ως πρόσχημα τη NOVA. Απ' ότι κατάλαβα, ο κ. Μποροβήλος, ακόμα και ο Ολυμπιακός πίεζαν για την επικύρωση. Ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό, διότι ψήφισε τελευταίος και είχε ήδη διαμορφωθεί το αποτέλεσμα».
Για τη ρήτρα της NOVA:
Στο συμβούλιο ήρθε και ο εκπρόσωπος της NOVA, που απλώς ήθελε μόνο να εξασφαλίσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος κάτι το οποίο δεχθήκαμε όλοι. Για την κλήρωση η NOVA, είπε ότι και να πάει πιο πίσω δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο καθένας έβαζε ένα πρόσχημα για να γίνει η επικύρωση.
Για τον τρόπο που ξεπεράστηκε το κόλλημα του άρθρου 20 παράγραφος 3 της Ε.Π.Ο. που απαγορεύει την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις ή προσφυγές:
Τι να σας πω τώρα; Έτσι του βόλευε! Ήθελαν να κατοχυρώσουν τις ομάδες τους και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε κι εγώ πως έγινε. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή, όπως και η Λάρισα και ο Ηρακλής, διότι θεωρούμε ότι είναι μεγάλη αδικία. Όπου κρίνουμε ότι πρέπει να προσφύγουμε θα το κάνουμε, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, διότι θεωρούμε ότι η απόφαση είναι άκυρη.
Αν θα γίνει η περιβόητη κάθαρση:
Όλοι περιμένουμε να γίνει. Αν δεν γίνει και τώρα, το ποδόσφαιρο θα διαλυθεί. Από αυτά που βλέπουμε συνεχώς πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Τώρα το πόσο βαθιά θα φτάσει δεν το ξέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: