Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Θανάση Αθανασιάδης-«Το θεωρήσαμε πιο ηθικό»

Ο Άρης ήταν μια από τις ΠΑΕ που είπαν «όχι» στην επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Θανάση Αθανασιάδη, να εξηγεί στον πως «το θεωρούσαμε πιο ηθικό, αφού υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες».
«Το θεωρήσαμε πιο ηθικό»
Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από την NOVA, αναφέρθηκε στο θέμα της μείωσης που δέχθηκε η διοργανώτρια αρχή από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ εξέφρασε την αίσθηση πως o Ολυμπιακός και η Ξάνθη επιθυμούν να εισχωρήσουν στην κεντρική διαχείριση.
«Πάντα είναι θέμα ερμηνείας. Δεν υπάρχει ένας ευέλικτος κανονισμός στον ΚΑΠ. Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία θα το δεις. Εμείς από την πλευρά μας δεν ψηφίσαμε αφού υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες. Το θεωρήσαμε πιο ηθικό», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο κομμάτι της μείωσης κατά 25% -όπως ανακοίνωσε η NOVA- στα έσοδα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας από τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Υπάρχει μια καταρχάς δεδηλωμένη πρόθεση από τις δυο πλευρές να συζητήσουμε σε νέα βάση, δεδομένης και της οικονομικής δυσπραγίας». Πάντως ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο θέμα, δεν συζητήθηκε -σε ό,τι έχει να κάνει με ποσοστά- στο σημερινό ΔΣ.
Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει ή έχει την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη θα εισχωρήσουν στην κεντρική διαχείριση, ανέφερε: «Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον εκπρόσωπό τους. Από τη στιγμή που δεν θα είχαν καμία δέσμευση, εκτιμώ ότι πρόθεσή τους θα ήταν να εισχωρήσουν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: