Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τυπικό του Παπαστεριανού, το βάρος σε 2 θέσεις

Ο Σάκης Τσιώλης και η διοίκηση του Άρη, στρέφονται πλέον στην απόκτηση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Ο έλληνας τεχνικός θέλει να τους έχει στη διάθεση του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι των «κίτρινων» εντείνουν τις ενέργειες του ώστε να κλείσουν τα δύο αυτά «μέτωπα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που απορρέουν από κύκλους της ΠΑΕ, στη λίστα για το σέντερ φορ, «φιγουράρουν» τόσο ονόματα ξένων, όσο και ελλήνων ποδοσφαιριστών. Το βέβαιο είναι ότι ανάμεσα σε αυτά παραμένει το όνομα του Βαγγέλη Μάνζιου, χωρίς ωστόσο να αποτελεί την πρώτη επιλογή, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στις περιπτώσεις που αφορούν παίκτες από το εξωτερικό.
Τέλος σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό, όπως έχει σημειωθεί τις προηγούμενες μέρες, το έχει αναλάβει προσωπικά ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έχει ξεχωρίσει δυο-τρεις παίκτες, απ΄ αυτούς που έχουν προταθεί.
Την Δευτέρα οι υπογραφές
Τελικά το θέμα του Μανώλη Παπαστεριανού δεν «τελείωσε» χθες, γιατί πολύ απλά, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του, την οποία και κέρδισε, μιας και κανένας εκπρόσωπος του «Γηραιού» δεν έδωσε το παρών.
Την Δευτέρα ο έλληνας μέσος θα μείνει και τυπικά ελεύθερος και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του. Εφόσον «πέσουν» οι υπογραφές, ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Με λίγα λόγια, ο Παπαστεριανός πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή του. Ο 24χρονος έχει ήδη συμφωνήσει από την Τετάρτη και περιμένει να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: