Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τελικά λεφτά υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ;

Ο «επενδυτής» Φλωρίδης, που στην πορεία έγινε «εμείς οι επενδυτές», προφανώς γιατί δεν λειτουργεί απομονωμένος από το Σαχπατζιδαίϊκο και που όσο περνούν οι μέρες χάνουν από τη δυναμική τους για έναν πολύ απλό λόγο...
Τελικά λεφτά υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ;
Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης...
Εκείνα τα εκατομμύρια που υποσχέθηκαν, δεν μας είπε κανείς ότι θα δοθούν οριστικά και... μην ανυσηχείτε, έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΠΑΟΚ, που θα αποκτήσει έναν Φλωρίδη ή μερικούς σαν τον Φλωρίδη, δηλαδή, λεφτάδες, για να τον στηρίξουν.
Η στήριξη προκύπτει με την προοπτική να διατηρήσει τα κεκτημένα ή να κάνει ένα βήμα εμπρός και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, χωρίς να κοροϊδευόμαστε, όπως συνέβη πέρσι. Να μην ξεχνάμε ότι και πέρσι, ο ΠΑΟΚ, στην αφετηρία της περίοδου, ξεκίνησε με στόχο τον πρωταθλητισμό.
Ας μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει ο ΠΑΟΚ αν αποκτήσει τελικά τους ανθρώπους που μιμούνται τον πρωθυπουργό μας, στις μέρες που προπαθούσε να πείσει τους Ελληνες ότι, «λεφτά υπάρχουν».
Αν λοιπόν υπάρχουν λεφτά, καλό θα είναι να συζητήσουμε για τους στόχους μιας ομάδας που, με τα σημερινά δεδομένα και τη διοίκηση Ζαγοράκη, φτάνει μέχρι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πλησιάζει στην κορυφή σε μικρότερη απόσταση από πέντε, επτά, δέκα ή ακόμη και 20 βαθμούς.
Αν υπάρχουν λεφτά θα πρέπει, με κάποιο τρόπο, να αποτυπωθεί σε μεταγραφές.
Μέχρι σήμερα, οι μεταγραφές, υποδηλώνουν το αντίθετο.
Ίσως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε, όπως ενδεχομένως περιμένουν στον ΠΑΟΚ να ανάψει το πράσινο και να μπουν χρήματα στα ταμεία από τους Σαχπατζιδοφλωρίδηδες. Τότε θα γίνουν οι καλές μεταγραφές. Οι κατάλληλες για να αυξήσει η ομάδα τις ελπίδες της για μια διάκριση.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: