Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μαζί είστε, αλλά πόσοι είστε;

Την αισιοδοξία του για τη νέα περίοδο εξέφρασε ο Κατσουράνης λίγο πριν αναχωρήσει για Αυστρία ο ΠΑΟ, λόγω του ότι οι παίκτες είναι χρόνια μαζί. Πόσοι, όμως, από αυτούς θα παραμείνουν;
Μαζί είστε, αλλά πόσοι είστε;
Ο πεπειραμένος χαφ θέλησε να δώσει μία νότα αισιοδοξίας από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, αναφερόμενος από το "Ελ Βενιζέλος" στο γεγονός ότι πως κάποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται στον Παναθηναϊκο, είναι μαζί τρία χρόνια.
Το ζήτημα είναι, όμως, πόσοι είναι αυτοί αλλά και από αυτούς ποιοι θα συνεχίσουν στο "τριφύλλι"...
"Είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια στην ομάδα. Είμαστε πιο δεμένοι, θα πάμε καλύτερα από ό,τι περιμένουν κάποιοι. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά τη νέα χρονιά. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας σαν ομάδα και είναι σημαντικό να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ", σχολίασε αρχικά ο Κατσούρ, που μίλησε και για την αποχώρηση του Σισέ από το "τριφύλλι":
"Ήρθε και μας αποχαιρέτισε. μας ευχήθηκε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είπε ότι θα μας παρακολουθεί απ όπου κι αν βρίσκεται".
Από την πλευρα των ποδοσφαιριστών μίλησε και ο Μπιάρσμιρ, που σχολίασε ότι επέστρεψε για να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: