Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πλήγμα το αντίο Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη;

Ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρεί ο ιδιοκτήτης της SKODA Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, την αποχώρηση Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Συμφωνείτε;
Πλήγμα το αντίο Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη;
Ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο Sentra103,3 για την ανακοίνωση της Ξάνθης περί γεωγραφικής εκπροσώπησης των ομάδων στη Superleague, αλλά και για την πρότασή του να παίξουν στο επόμενο πρωτάθλημα 20 ομάδες.

Επίσης, ο πρόεδρος των Ακριτών έκανε λόγο για μπάχαλο, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και χαρακτήρισε τεράστιο πλήγμα την απουσία των Σωκράτη Κόκκαλη και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά μίλησε:
Για την ανακοίνωση της Ξάνθης: «Αυτό το οποίο ήθελα να πω το είπα μέσα από αυτήν την τοποθέτηση και νομίζω έχει πολύ λογική με όλα όσα γίνονται τελευταία. Με όσα γίνονται από την πλευρά της ΕΠΟ και της Superleague καλά η κακά. Γιατί είναι ένα μπάχαλο. Είναι μπάχαλο να μην ξέρουν για play off, να λήγουν συμβόλαια, να φεύγουν διακοπές. Τι θα παίξουν ποδόσφαιρο η... μπιτς σόκερ; Και κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό; Πάρθηκε και μια απόφαση για τον ΟΦΗ που όλοι τον σέβονται».
Για τη γεωγραφική εκπροσώπηση: «Είναι ευκαιρία να εκπροσωπηθούν γεωγραφικές περιοχές και αφού έχουμε την φτώχεια μας και θα την έχουμε για τα επόμενα 15 χρόνια, ας μπορεί τουλάχιστον ο άνθρωπος στις Σέρρες η οπουδήποτε να βλέπει μπάλα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, εκεί χωράνε κι άλλες ομάδες. Ο Πανσερραϊκός τα Τρίκαλα και άλλες ομάδες. Γιατί να μην δώσουμε αυτή τη δυνατότητα τώρα».
Για τους λόγους που έγινε η συγκεκριμένη πρόταση: «Η Ξάνθη από τη συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει το παραμικρό συμφέρον στο χιλιοστό του εκατομμυρίου. Άρα δεν είναι κάτι πονηρό. Πραγματικά, το πιστεύουμε, αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση και θα βάλει ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να πάμε μπροστά και να βρει σωστούς συνομιλητές».
Για το τι φταίει και όλα πάνε… στραβά στην Σούπερ Λιγκ: «Είναι τεράστιο πλήγμα που λείπουν αυτή την στιγμή οι Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης από την Σούπερ Λίγκα, με όλα τα θετικά και αρνητικά. Η  Σούπερ Λίγκα θα πήγαινε καλύτερα και μπροστά. Εάν ο Κόκκαλης ήταν δίπλα στον Μαρινάκη θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βοηθούσε πάρα πολύ…
Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα κενό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εχουμε φτάσει σε μια απαξίωση… Θέλω πολύ πιο ενεργή την Πολιτεία θα πρέπει να έχει άτομα γνώστες για να συζητήσουνε και να πάρουνε αποφάσεις. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δώσουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό που αξίζει..».
Για το τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να επικοινωνήσει την πρόταση, τόνισε:
«Θα την προτείνω στην Σούπερ Λίγκα στο Δ.Σ. της Δευτέρας(11/7). Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω πόλεμο με κανέναν, δεν έχω τις  δυνάμεις να πολεμήσω. Σας δίνω τον λόγο μου δεν έχω κάνει την παραμικρή ζύμωση με οποιαδήποτε ομάδα»
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: