Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πιθανή η αλλαγή έδρας της Λίβερπουλ

Την αποχώρηση από το «Άνφιλντ» σκέφτονται πολύ σοβαρά οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο τους δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Και ο Δήμος, όμως, θέλει να έχει σύντομα ενημέρωση για το τι προτίθενται να κάνουν οι «κόκκινοι» σχετικά με αυτό το θέμα.
Μετά τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας για το τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση της ομάδας, ο Τζον Χένρι έσπευσε να δώσει το στίγμα των πλάνων της Λίβερπουλ.

Ο ιδιοκτήτης των «reds» αποκάλυψε ότι πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης είναι η παραμονή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, ωστόσο κάτι τέτοιο συναντά πολλές δυσκολίες. «Το «Άνφιλντ» είναι αναμφίβολα η πρώτη μας επιλογή, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να μας οδηγήσει σε άλλες λύσεις. Υπάρχουν πολλά εμπόδια…», ήταν η απάντηση του Αμερικανού επιχειρηματία σε μήνυμα οπαδού της Λίβερπουλ, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ουσιαστικά, ο Χένρι άφησε …ορθάνοιχτη την πόρτα της εξόδου του «Άνφιλντ», με την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή του Στάνλεϊ Παρκ να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή. Από την πλευρά του, ο Δήμος της πόλης τονίζει ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Λίβερπουλ, πιέζει όμως για άμεσες αποφάσεις, καθώς πρέπει να γίνει η εκμίσθωση γης για την ανέγερση νέου γηπέδου.

Μια τέτοια εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση στους φίλους της ομάδας, αφού το «Άνφιλντ» είναι η έδρα της Λίβερπουλ, από την στιγμή της ίδρυσής της, το 1892.

Δεν υπάρχουν σχόλια: