Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής το «Κουτί της Πανδώρας», Κώστας Βαξεβάνης υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις στη συνέχεια για τον χώρο του ποδοσφαίρου.
«Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις»
Αναλυτικά, όσα είπε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:
-το περιερχόμενο της πρώτης εκπομπής: «Η πρώτη εκπομπή ήταν επαφής με το απλό κοινό, που δεν έχει μεγάλη επαφή με το ποδόσφαιρο και είχε μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. Θέλαμε να δείξουμε πώς είναι η εικόνα του ποδοσφαίρου, που έχει γίνει ιππόδρομος».
-τις αποκαλύψεις της δεύτερης εκπομπής, την ερχόμενη Πέμπτη: «Στη δεύτερη εκπομπή θα δούμε ποιοι πλούτισαν από τα στοιχήματα, όχι τώρα αλλά κι εδώ και μια δεκαετία, πού πήγαν οι παράγκες και γιατί έκλεισαν οι φάκελοι με μυστηριώδη τρόπο. Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις. Να δούμε πώς έγιναν οι παράγκες πολυκατοικίες. Πως γίνεται μία οικογένεια να έχει κερδίσει επτά φορές στοιχήματα της τάξης εκατομμυρίων ευρώ».
-τα μέτρα που πρέπει να λάβει η Πολιτεία: «Πρέπει να πάμε αυτή τη φορά ανάποδα. Χρειάζεται πολιτική απόφαση για να λυθεί το θέμα δια παντός και να λειτουργήσει το ποινικό μέρος. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε κράτος».
-την αλλαγή ώρας μετάδοσης τις εκπομπής (από τις 22:00 στις 00:30): «Η εκπομπή μεταδίδεται στις 22:00. Το δελτίο τράβηξε λίγο παραπάνω. Δεν νομίζω πως υπήρχε πιο επίκαιρο θέμα από αυτό που πραγματευόταν η εκπομπή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Δεν μου έχει δοθεί κάποια εξήγηση. Αντί να παίξει η επόμενη εκπομπή παρά την καθυστέρηση, έπαιξε η μεθεπόμενη. Μέχρι να μου στερήσει κάποιος το δικαίωμα να βγαίνω και να ερευνώ, εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: