Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μπόλονι: «Ήμουν κοντά στη Στεάουα»

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε ένα βήμα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Στεάουα Βουκουρεστίου, προχώρησε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι.
Μάλιστα, τόνισε ότι ο λόγος που δεν ευοδώθηκε τελικά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν ότι η ρουμανική ομάδα απέσυρε γρήγορα την πρότασή της, ενώ ο ίδιος ήταν έτοιμος να την αποδεχτεί.
Η διάθεσή του να αναλάβει τη Στεάουα φαίνεται και από το γεγονός ότι ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Τζίτζι Μπεκάλι, με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
«Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, από την πλευρά ότι η προσφορά από την Στεάουα ίσχυσε μόνο για μερικές μέρες, όχι για δύο εβδομάδες. Θα ερχόμουν ως προπονητής αν οι διοικούντες την ομάδα είχαν λίγη υπομονή. Θέλω, ωστόσο, να ευχαριστήσω τον Μίχαϊ Στόικα για την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά του» δήλωσε στο “Fanatik”, για να συμπληρώσει:

«Θεώρησα έξυπνο και δυνατό να εργαστώ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικά θα δούλευα, αν χρειαζόταν, ακόμα και με τον Τζίτζι Μπεκάλι».

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα αντί 550.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που η πρόταση της Στεάουα ήταν 250.000 ευρώ λιγότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: