Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Καταλήγει Γερμανία ο Γιοβάνοβιτς»

Στην Γερμανία και τη Σάλκε φαίνεται πως καταλήγει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς καθώς όπως αναφέρει βελγική ιστοσελίδα η πρόταση της ομάδας του Γκελζενκίρχεν… παραείναι καλή για να την αρνηθεί ο 30χρονος Σέρβος, που βρίσκεται στα πλάνα και του Ολυμπιακού.



Τελικά φαίνεται πως η κρούση της Σάλκε για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι ιδιαίτερα δελεαστική σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει βελγική ιστοσελίδα η οποία σχολιάζει ότι είναι μάλλον… δύσκολο να αρνηθεί ο 30χρονος Σέρβος να γίνει συμπαίκτης του Ραούλ στο Γκελζενκίρχεν.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται και στο ενδιαφέρον αρκετών βελγικών ομάδων για την απόκτηση του Γιοβάνοβιτς και την επιστροφή του στο Βέλγιο μετά από ένα χρόνο (μια και έπαιζε στη Σταντάρ Λιέγης όπου και «έχτισε» το όνομά του) με την Άντερλεχτ να προσπαθεί να τον «πείσει» να υπογράψει με εκείνη.
Προς το παρόν πάντως ο Ολυμπιακός μοιάζει μάλλον… θεατής στις εξελίξεις και ίσως αποφασίσει στο εγγύς μέλλον να κάνει την δική του κρούση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως η Σάλκε μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: